Skocz do zawartości

WSZOP Katowice HELP HELP HELP

102 odpowiedzi w tym temacie

#101 gość_słuchaczka_*

gość_słuchaczka_*
  • Goście

Napisano 10 August 2011 - 22:33

Marek a ty serio polecasz BHP na Wszop????? Ja już jestem po i szczerze odradzam. Na samym Śląsku absolwentów po BHP co roku jest około tysiąca z wszystkich uczelni i liceów profilowanych... a miejsc pracy aż tyle się nie zwalnia... nawet niektórzy wykładowcy mówią że ten kierunek nie jest zbyt trafiony... pracy po tym nie ma... ale hobbystycznie czemu nie?:)

#102 gość_Darek_*

gość_Darek_*
  • Goście

Napisano 12 February 2012 - 21:05

Wyświetl postUżytkownik michał dnia 28 June 2011 - 16:32 napisał

Potrzebuje pomocy z programem Octave. Mam w nim do zrobieinia pare zadan gdyż musze odrobić labolatoria a jest już po semestrze i musze to zrobić sam w domu a tak naprawde nie ma mi tego kto wytłumaczyć. Ktoś chętny do pomocy? 509604620. Chętnie nawet wynagrodze kogos za takie korepetycje.
pozdrawiam

Gdybys byl laska to za jakiegos lodzika wytlumaczylbym ci to i owo a tak to sie bujaj :)

#103 gość_Blazej_*

gość_Blazej_*
  • Goście

Napisano 12 February 2012 - 21:09

Ogolnie nie polecam. Studia nie do przejscia dla osob slabo czujacych sie w przedmiotach scislych. Ktos kto konczyl jakies technikum mechaniczne lub pokrewne gdzie byly takie przedmioty jak mechanika techniczna, metrologia, PKM, itd... bedzie mial nieco latwiej. Zdecydowanie lzej jest na WSEiA w Bytomiu. Kierunek ZIP, specjalizacja: Zarzadzanie BHP w procesie produkcji. Jest mnie przedmiotow i jest latwiej, a uprawnienia te same...

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych